Ce oferim

Întrucât rafinarea unor competențe și impactul pozitiv în societate necesită timp și efort, Leadership Development oferă membrilor săi un context de dezvoltare ce se întinde pe cel puțin 2 ani.

Practic, ai acces la o școală de leadership asemănătoare programelor de management trainee din companii, în care te dezvolți pentru a putea conduce echipe și organizații.

Ca membru, în primul an vei lua parte la module de învățare ce îți vor dezvolta inteligența emoțională și gândirea strategică, vei face parte din 2 departamente VIP care te atrag și vei face parte din echipa de organizare a unui proiect adresat tinerilor care vor să-și dezvolte competențele de leadership.

După primul an, provocarea se intensifică și ai oportunitatea de a ocupa o poziție de management în cadrul organizației: manager de proiect, manager de departament în cadrul VIP, sau, de ce nu, chiar manager Leadership Development. Acum accentul se pune pe a-ți dezvolta autonomia și abilitățile de conducere într-un mod foarte practic.

Pe parcursul întregii experiențe te vei conecta la comunitatea VIP, o comunitate a oamenilor care tind către excepțional.

Personal Orientation Program

Personal Orientation Program este un proiect adresat membrilor comunității Leadership Development care doresc să își dezvolte abilitățile de leadership personal. În cadrul programului, fiecare participant are ocazia de a crește alături de un mentor, alumnus al comunității, sub îndrumarea căruia invață să își schițeze și să implementeze un plan de acțiune personalizat. Rolul acestui program este de a le oferi membrilor suport de-a lungul întregului an, pentru ca aceștia să aibă un nivel din ce în ce mai ridicat de autocunoaștere și pentru ca invățarea lor să fie personalizată.

Personal Development School

Personal Development School este un proiect dezvoltat în cadrul comunității Leadership Development și are drept scop dezvoltarea autocunoașterii la nivel de individ, pentru o bună orientare într-o carieră. Începând cu acest an, proiectul se adresează elevilor din clasele a XI-a respectiv a XII-a, care își doresc să facă o schimbare și să își creeze un drum profesional de succes, ales printr-o decizie dorită și asumată.
Elementul de noutate în această ediție este învățarea experențială. Aceasta presupune patru etape: Experiența, Observare si Reflecție, Formarea conceptelor, Implicare activă. Astfel, Personal Development School pune preț pe experiența participanților și își dorește să creeze contexte relevante de învățare care să atingă nevoile acestora. Participanții vor interacționa cu oameni specializați în diverse domenii, oameni resursă care le vor oferi îndrumare și diferite instrumente menite să îi ajute în acest proces.

Personal Development School este proiectul care își dorește să ofere direcții pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, a cunoașterii de sine, oferind ulterior autonomie fiecărui individ.

LeaderShape

În viziunea LeaderShape, ceea ce conferă unui lider elementul de diferențiere este combinația dintre inteligență emoțională, gândire strategică și gândire critică. LeaderShape este proiectul care îți va marca studenția, dezvoltându-ți în complementaritate aceste trei abilități. Îți vei îmbunătăți inteligența emoțională prin module de învățare experiențială, gândirea critică prin ateliere și dezbateri, iar gândirea strategică prin a rezolva o problemă reală de management, propusă de o companie.
Toate acestea se întâmplă într-o atmosferă amuzantă și prietenoasă, alături de alți tineri entuziaști ca și tine.

Departamente

Pe lângă activitățile din cadrul comunității și al proiectelor, membrii au acces la departamente în care să se specializeze pe o arie funcțională.

noun_15047
BUSINESS DEVELOPMENT

noun_139181_cc1
MARKETING

noun_140369_cc1
PUBLIC RELATIONS

noun_157755_cc1
FINANCIAR

noun_35432_cc1
HUMAN RESOURCES

noun_5484_cc1
ONLINE